Apteekkikosmetiikka


ACO

ACOn tuotteet tunnetaan siitä, että ne kohtelevat ihoa hellävaraisesti eivätkä aiheuta allergisia reaktioita. ACO tuotteet sisältävät vain muutamia tarkoin valittuja raaka-aineita, joilla jokaisella on tietty tehtävä tuotteessa, eivätkä ne sisällä tarpeettomia lisäaineita. Tuotteet on kehitetty pohjoismaisia ihotyyppejä varten. ACO sarjasta löytyy tuotteet erilaisille ihotyypeille ja moniin erilaisiin tarpeisiin.


ATOPIK – Edistyksellistä apteekkikosmetiikkaa herkälle iholle

ATOPIK

Atopik on kotimainen herkän ihon apteekkikosmetiikkasarja. Tehoaineina sarjassa ovat suomalainen kaura, mustikka ja prebiootit.


AVENE

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.


LA ROCHE-POSAY

Ihonhoitotuotteita herkkäihoisten tarpeisiin. La Roche-Posay tekee yhteistyötä yli 25 000 ihotautilääkärin kanssa maailmanlaajuisesti heidän työnsä eri osa-alueilla: ihosta hiuspohjaan ja arpia peittävästä värikosmetiikasta esteettisiin toimenpiteisiin. La Roche-Posay luo uuden sukupolven ihonhoitotuotteita, joiden aktiiviaineena toimii La Roche-Posay -lähdevesi.


VICHY

Vichy brändin sydän on ainutlaatuinen Vichy Thermal Spa -lähdevesi. Vichy-tuotteiden lähdevesi on peräisin Ranskan Vichyn kaupungista Lucas-lähteen vedestä. Vesi on poikkeuksellisen mineraalipitoista ja se on 100% luonnon raaka-aine. Vichy Thermal Spa- lähdevesi rauhoittaa ja vahvistaa ihoa. Sen tehokkuus on todistettu kliinisin testein.


SVR - Yliopiston verkkoapteekki

SVR

SVR on dermokosmetiikkasarja, jonka tuotteissa käytetään korkeita aktiiviainepitoisuuksia. Sarjan tuotteilla saadaan täten nopeita ja näkyviä tuloksia. Sarja on saanut asiakkaiden luottamuksen yli 37 maassa ympäri maailmaa. SVR tuotteet ovat saavuttaneet myös ihotautilääkäreiden luottamuksen. Tuotteet ovat turvallisia ja tehokkaita ja soveltuvat myös herkälle iholle. Sarja reagoi nopeasti muuttuviin kuluttajien tarpeisiin ja silti se pysyy uskollisena arvoillee, mitkä ovat eettinen lähestymistapa, ekologisuus, luotettavuus ja huippulaatu.

SVR tuotteissa pyritään estämään aina kaikella nykyhetkellä olevan tiedon mukaisesti hormonihäiritsijöiden käyttöä raaka-aineissa. Mitä ovat hormonihäiritsijät? Ne ovat aineita tai niiden yhdistelmiä, jotka häiritsevät endokriinijärjestelmää (tuottaa hormoneja) aiheuttaen terveydelle haitallisia vaikutuksia, jotka voivat kulkeutua ja vaikuttaa meihin sekä sukupolvien päähän.